%70'e Varan İndirim | Societa'da yılın en büyük fırsatlarını kaçırmayın! Hemen Keşfet

Koleksiyondaki Tüm Elbiseler 1500₺ | Hemen Keşfet

İlk alışverişe özel %20 indirim kodu: SCT20 | Alışverişe Başla

₺1.000 ve Üzeri Siparişlerde Ücretsiz Teslimat!

Gizlilik ve Ödeme Güvenliği

Değerli SOCİETA TEKSTİL SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Üyesi

1. SOCİET A TEKSTİL SAN. TİC. L TD. ŞTİ. ("SOCİET A"), müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bazı kişisel bilgilerinizi (isim, yaş, ilgi alanlarınız, e-posta vb.) sizlerden talep etmektedir. İşbu web sitesini her kullanışınızda o an yürürlükte olan Gizlilik Politikasına tabi olacaksınız ve web sayfamızı her kullanışınızda koşulları kabul ettiğinizden emin olmak için bu metni gözden geçirmeniz gerekir.

2. Bize vereceğiniz kişisel bilgileriniz SOCİETA sorumluluğunda ve aşağıda belirtilen amaçlar doğrultusunda işlenecek ve bir dosyaya kaydedilecektir:

3. SOCİETA sunucularında toplanan bu bilgiler, dönemsel kampanya çalışmaları, müşteri profillerine yönelik özel promosyon faaliyetlerinin kurgulanması ve istenmeyen e - postaların iletilmemesine yönelik müşteri "sınıflandırma" çalışmalarında sadece SOCİETA bünyesinde kullanılmaktadır.

4. SOCİETA, üyelik formlarından topladığı bilgileri, söz konusu üyenin haberi ya da aksi bir talimatı olmaksızın, üçüncü şahıslarla kesinlikle paylaşmamakta, faaliyet dışı hiçbir nedenle ticari amaçla kullanmamakta ve de satmamaktadır.

5. Yukarıdaki 2. bölümde belirtilen amaçlara ulaşmak için bize vermiş olduğunuz bilgileri SOCİETA ve iş birliği içerisinde olduğu üçüncü tarafların yurtdışında kuracağı veya kurmuş olduğu yukarıda belirtilen sektörlerde faaliyet gösteren belirli diğer şirketlere ifşa etmek ya da aktarmak ihtiyacı duyabiliriz. Bu web sitesine üye kaydı yaptırdığınızda ve bilgilerinizi verdiğinizde söz konusu bilgileri yukarıda belirtilen SOCİETA ve işbirliği içerisinde olan şirketlerine ifşa etmemize ve/veya aktarmamıza açık biçimde onay vermiş olduğunuz konusunda sizi bilgilendirmek isteriz.

6. Müşteri bilgileri, ancak resmi makamlarca usulü dairesinde bu bilgilerin talep edilmesi halinde ve yürürlükteki emredici mevzuat hükümleri gereğince resmi makamlara açıklama yapmak zorunda olduğu durumlarda resmi makamlara açıklanabilecektir.

7. Müşterinin sisteme girdiği tüm bilgilere sadece Müşteri ulaşabilmekte ve bu bilgileri sadece Müşteri değiştirebilmektedir. Bir başkasının bu bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir.

8. Kart bilgilerinizi kaydetmeyi tercih etmeniz durumunda, kartın aktive edilmesi ve kullanılması için gerekli bilgilerin kullanılması için açık rızanızı belirtmeniz gerekecektir. Kartın CVV numarası

9. Sadece işlem yapılan satış için kullanılacak ve kart bilgilerinin bir parçası olarak kaydedilmeyecek veya daha sonraki bir tarihte kullanılmayacaktır. Bu özelliğin aktive edilmesi daha sonra yapacağınız alışverişlerde bilgilerinizin otomatik olarak doldurulmasını sağlayacak ve bu nedenle de her yeni işlemde kart bilgilerinizi yeniden girmeniz gerekmeyecek, bu bilgiler daha sonraki alışverişler için geçerli ve aktif durumda olduğu kabul edilecektir. Hesabım Kartlar bölümünde dilediğiniz anda kartlarınızı değiştirebilecek, kartınızla işlem yapılması için vermiş olduğunuz rızayı geri çekebileceksiniz. Ödeme sayfasında istenen kredi kartı bilgileriniz, siteden alışveriş yapan siz değerli müşterilerimizin güvenliğini en üst seviyede tutmak amacıyla hiçbir şekilde SOCİETA veya ona hizmet veren şirketlerin sunucularında tutulmamaktadır. Bu şekilde ödemeye yönelik tüm işlemlerin SOCİET A ara yüzü üzerinden banka ve bilgisayarınız arasında gerçekleşmesi sağlanmaktadır.

10. Üyelerimiz, SOCİETA’ya başvurarak kendisiyle ilgili; Kişisel verilerin işlenip işlenmediğini öğrenme, Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme, İlgili mevzuatta öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme, İlgili mevzuat uyarınca yapılan düzeltme, silme ve yok edilme işlemlerinin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahiptir.

11. SOCİETA, yukarıda yer alan talepler uyarınca, gerekçeli olumlu/olumsuz yanıtını, yazılı veya dijital ortamdan gerçekleştirebilir. Talebe konu işlemlerin bir maliyet gerektirmesi halinde, Kişisel Verilerin Korunması Kurulu tarafından, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 13. Maddesine göre belirlenen tarife üzerinden ücret talep edilmesi mümkündür.

Başa geri dön